Realisatie

Realisatie

Misschien wel de leukste fase, er gaat wat ontstaan. Nadat alle vergunningen rond zijn, bestek goedgekeurd, de aannemer is gekozen, kan de schop de grond in. In deze fase is het van belang om strak op de begroting te zitten, regelmatig de bouwwerkzaamheden te controleren. Daarnaast moet de bouwvergadering voorgezeten worden en de planning moet bewaakt worden.   

Tijdens de realisatie van het gebouw kan KoenAdvies het bouwmanagement verzorgen. Dat kan door KoenAdvies de complete directievoering te laten uitvoeren of door deel ondersteuning door middel van bouwbegeleiding op maat.

In ieder geval het bespaart ten alle tijde tijd en zorgen.

 

Wat kost me dat?

Het begeleiden van uw verbouwing of een volledig nieuw concept ontwikkelen, natuurlijk is het dan handig dat ik u hier vermeld wat u dat gaat kosten.

Helaas, elk project is anders en vraagt om maatwerk, wat ik u wel kan beloven is vooraf een heldere offerte op basis van een realistisch uur tarief of fixed fee.

Overigens ben ik van mening dat ik u geld kan besparen. Dat is in ider geval een van mijn doelstellingen als ik voor u aan de slag mag.

Interesse om eens te vernemen of ik u ook tijd en/of geld kan besparen, laten we eens kennismaken
PS. een 1e gesprek is sowieso gratis

 

Kennismaken

Contact Info

Michel Koenjer KoenAdvies

 

Bezoekadres

Constructieweg 1
8152 GA  Lemelerveld

Postadres

Postbus 14
8150 AA  Lemelerveld 

Email

michel@koenadvies.nl 

Telefoon

06-16121810
 Duurzame technieken combineren met een degelijke bouwstijl, dat is mijn ideaal

In opdracht is alles mogelijk wat u maar wenst, mijn ideaal is voor u iets neerzetten wat er toe doet, wat bijdraagt aan uw woon of werkplezier, wat nu mooi gevonden wordt maar over 100 jaar nog steeds, dat een lage impact heeft op onze aarde en wat er tot in lengte van dagen in staat is om aan die opdracht te voldoen.

Neem contact op