isolatie

Wat kan ik doen om te besparen?

Wat is een handige oplossing in mijn geval om (extra) te isoleren?

Is er een duurzamere manier van verwarmen geschikt voor ons huis/pand?

Zijn zonnepanelen interessant voor mij?

Zo maar wat vragen, die vaak opkomen bij eigenaren van een pand of een woning. Soms ingegeven om te besparen op de energiekosten, soms ingegeven om een zorg voor onze aarde. Wat u beweegreden ook zijn, de antwoorden zijn niet altijd even eenvoudig.

KoenAdvies brengt u graag op de hoogte van de (on)mogelijkheden. Specifiek voor u pand of woning en toegespitst op de laatste stand van zaken omtrent technieken maar ook bijvoorbeeld van de subsidie mogelijkheden.

Voor een maatwerk energieadvies komen we graag bij u langs. Dan bekijken we onder andere de bouwaard en de huidige stand van zaken en verstrekken dan na een analyse, een advies met wat voor u interessant is. Niet alleen op basis van besparen maar uiteraard ook op basis van investering. Een investering die meer kost dan het opbrengt is voor niemand rendabel.

Weten wat in uw situatie rendabel is?  Neem contact met ons op  

Duurzame technieken combineren met een degelijke bouwstijl, dat is mijn ideaal

In opdracht is alles mogelijk wat u maar wenst, mijn ideaal is voor u iets neerzetten wat er toe doet, wat bijdraagt aan uw woon of werkplezier, wat nu mooi gevonden wordt maar over 100 jaar nog steeds, dat een lage impact heeft op onze aarde en wat er tot in lengte van dagen in staat is om aan die opdracht te voldoen.

Neem contact op